Pelerini La Drum Cu Sufletul

Termeni și Condiții

ATENȚIE: În pelerinaj NU se fumează la mănăstiri și în apropierea celorlalți pelerini! Pelerinul pleacă de acasă pentru rugăciune și mulțumire către Bunul Dumnezeu, nu caută confortul, încearcă să ajute pe cei din jur, înarmat cu răbdare și bunăcuviință, nu deranjează pe cei din jur, ci le acordă respectul cuvenit.

1. Prețul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu și cazarea, taxele de trecere cu bacul sau de trecere a graniței, acolo unde este cazul. Va rugăm să solicități oferta detaliată pentru fiecare pelerinaj.

2. Masă se va asigura individual, autocarul oprește pe traseu pentru aprovizionare dacă sunt solicitări, fiind în sarcina pelerinilor să își asigure mâncare la pachețel și să se aprovizioneze când autocarul oprește. Există opțional posibilități de cină, mic dejun, în funcție de eveniment. (fiecare program este detaliat și organizat funcție de posibilitățile locale).

3. Cazarea este rezervată și se achita LOCAL și poate fi la Mănăstire aprox 35-50lei/persoană/zi, în funcție de Mănăstire (și de disponibilitate, de număr de persoane în camere) sau la Pensiuni 75-125*lei, camere de 2-3 persoane, funcție de traseu, condiții. Va rugăm să solicități informații despre cazare pentru fiecare eveniment.

Pentru cazul în care Cazarea este la Mănăstiri, se face în condițiile oferite de acestea (la comun, multe paturi, grupuri sanitare comune). În cazul în care se solicită confort sporit la cazare, numai unde este posibil, este necesară rezervare și se plătește diferența de confort. Pentru anumite evenimente cazarea se face numai la pensiune. În funcție de disponibilitate, locul de cazare se poate modifică. Va rugăm să solicitați informații despre locul de cazare, deoarece prețurile pot fi diferite. Înscrierile au început în 1 decembrie 2022, la dată publicării ofertei pentru anul 2023. (*prețurile la cazare sunt orientative, valabile la dată publicării ofertei)

4. Locurile în autocar se ocupă NUMAI în ordinea plății (pentru pelerinajele de o zi se achita integral, pentru celelalte se acceptă un avans minim de 50%. Restul de 50% se achita cu minim o luna înaintea plecării pentru păstrarea locului). Plata serviciilor se face în cont bancar după semnarea contractului de servicii (plata serviciilor presupune acceptarea condițiilor contractuale).

Ne rezervăm dreptul de a ne alege clienții. Oferta se poate modifică în orice moment, fără preaviz. Va rugăm să studiați programele cu atenție pentru a fi informat exact despre condițiile de participare.

5. Important! Fiecare persoană participa la evenimentele noastre pe propria răspundere, este responsabilă pentru propria sănătate, pentru păstrarea și menținerea regulilor actuale impuse de lege privind răspândirea oricărei boli.

6. Nu se admit retrageri și nu se returnează banii începând cu patru săptămâni înaintea plecării (fără excepție, clientul trebuie să găsească înlocuitor pe cheltuiala sa pentru a nu pierde banii. Indiferent care este modalitatea de plata aleasă de dvs. nu se vor returna banii). Plata serviciilor (pelerinajului) presupune acceptarea de către client a condițiilor de participare, acestea fiind publice. Studiați contractul de servicii prezentat pe site-ul nostru (contract pe care îl veți semna la momentul finalizării plății și a comenzii).

7. Traseul poate suferi modificări în funcție de starea drumurilor, condițiile meteo etc. Dacă accesul la un anumit obiectiv este blocat, acesta va fi înlocuit cu un alt obiectiv. Obiectivele se vizitează NUMAI dacă sunt deschise publicului în perioada respectivă!!!

8. Prețurile sunt valabile pentru grup de minim 45 persoane. Dacă grupul este mai mic de 45 persoane, pelerinii vor fi informați asupra costurilor suplimentare la transport, costuri ce se pot situa în intervalul 50 -100lei/ persoană, funcție de numărul de înscrieri, astfel încât să se poată realiza pelerinajul. Înscrierea și plata pelerinajului presupune acceptarea de la început a acestor condiții.

9. Programele cuprind multe obiective pentru a fi cât mai utile pelerinului pentru a atinge scopul și tematică propuse. În funcție de evenimente întâlnite pe traseu: condiții meteo, starea drumurilor, prelungirea Sfintelor slujbe, sărbători și evenimente speciale, ce nu pot fi prevăzute, sunt posibile întârzieri la întoarcerea acasă.

10. În cazul neprezentării pelerinului la locul de îmbarcare la dată și la ora stabilită, indiferent de motiv, acesta va pierde dreptul de a participa și nu i se va rambursa suma achitată.

11. Locul debarcării este același cu locul de îmbarcare, în fiecare oraș, fără excepție.

Shopping Cart